u
      NÁLUNK NINCSENEK TURNUSOK, NÁLUNK ÖN DÖNTI EL NYARALÁSÁNAK IDEJÉT

Ami a legfontosabb:
2019-ben a kempingben várjuk Önt és kedves családját és személyesen segítünk,ha bármi kérdés lenne a helyszínen.Olasz-magyar nyelvtudással és nagy helyismerettel rendelkező csapatunk várja Önt.
Letisztult külső-belső élhető élettér, igényes, az évek alatt tapasztalattal felépített egységes arculat mind az elősátrak, mind a felszerelséget tekintve.
Egységes, egyedi extra erős elősátor a lakókocsi teljes hosszában és három méter szélességben.
A lakókocsik felett, póttető van, hogy nyugodtá tegye az alvást esőben, továbbá plusz árnyékot ad.
A kemping az összes lakókocsihoz kisebb biztosítékkal adja az áramot (ampert), ami a klímának kevés és ezért folyamatosan kikapcsolja az áramot, a biztonsági kapcsolót lekapcsolja.
A mobilházban természetesen van klíma ami nagyobb feszültséget kap, így az megfelelően működik.
Tiszta belső tér, ahol az ágymatracok egy darabból vannak ami a nyugodt alvást biztosítja.
Májusi nyitás előtt teljes külső-belső nagytakarítás is garantálja gondtalan nyaralást.
2019-ban is a kempingben várjuk és a mindenkori vendégeinknek segítünk, ha bármi gond lenne.
A lakókocsik egymás mellett vannak ami lehetővé teszi a barátkozást, gyerekek mind felnőttek számára.
A kemping animátorai folyamatos gyerek programokkal és felnőtt programokkal szórakoztatják vendégeinket.
A Mare Pineta kemping 4 csillagos - ez garantálja a minőségi szolgáltatást.
Ami azt jelenti: a fürdő, wc naponta többször takarítva van, toalett papírt folyamatosan figyelmesen feltöltik, továbbá ha egész nyaralás alatt nincs kedvünk autóval utazni a bevásárló központig ami mindössze 6 km, akkor sincs gond mivel, nem kell Önnek mindig főznie, mert gyorsbüfé, pizzéria étterem bőséges választékkal, zöldséges, kisbolt ahol friss pékárú kapható, fagyis, bazársor, kávézó, sörözö, megtalálható a kemping területén.
A kemping:-egy olyan nyitott és közvetlen légkört biztosít amiben könnyen barátkozhatunk, együtt kerékpározhatunk, fözhetünk, sétálhatunk a kempingben a sétálóutcában vagy a baby discoban együtt táncolhatunk.
Igazi nyaralás ahol egy kicsit a minden napok búját,bánatát feledni lehet, ahol mindenki megtalálja azt amiért a nyaralást nyaralásnak hívják!
Ravenna és térsége mit adhat látnivalóból és élményből: Mirabilandia a nagyoknak Fiabilandia a kicsiknek, Italia in miniatura, San Marino, Ferrara, Bologna, Comacchio, Rimini, Firenze…
AMI NAGYON FONTOS: nálunk nem kell ragaszkodni a tól-ig turnus időponthoz, mert mi az Ön igényeihez igazodunk, így tetszőleges számú éjszaka foglalható a szabad helyek függvényében.